Inloggen

Nicolaas van Eschstraat 14T (Derde verdieping)

404
5061 VT, Oisterwijk
€ 1816,64 p.m.
 • 404
  Appartement
 • 404
  3 Slaapkamers
 • 404
  116 m² wonen
 • 404
  Per direct beschikbaar

Ontdek het exclusieve La Hollande appartement in het charmante Oisterwijk! Een woning waar luxe en duurzaamheid samenkomen, en waar u zich direct thuis zult voelen.

Dit prachtige appartement van maar liefst 116 m2, verdeeld over twee woonlagen, biedt u alle comfort. Op slechts een steenworp afstand van het centraal station en de sfeervolle Lind, wordt deze parel van een woning per 1 mei compleet opgeleverd.

Stelt u zich voor: een toekomstbestendig thuis met een moderne waterpomp, zonnepanelen en uitstekende isolatie. Hierdoor wordt uw huis volledig verwarmd zonder gasverbruik, wat resulteert in een aanzienlijke vermindering van de CO₂-uitstoot. Het appartement wordt opgeleverd met hoogwaardige Miele-inbouwapparatuur, stijlvolle PVC-vloer, elegante raamdecoratie en comfortabele vloerverwarming.

Het appartement heeft twee ruime slaapkamers, een eigen parkeerplaats, berging en gezamenlijke fietsenstalling. Daarnaast biedt het appartement extra veiligheid dankzij de moderne video-intercom en is het voorzien van airconditioning.

Wacht niet langer en grijp deze unieke kans om dit appartement in het prachtige Oisterwijk te bemachtigen. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar zelf de luxe en het plezier van zorgeloos wonen in La Hollande.

Interesse in deze woning?

Plan een bezichtiging
Inschrijven woning
Bewaren in account
roadmap

<% title %>

Inloggen
Registreren

Inloggen