Nicolaas van Eschstraat 14 - Nieuwbouw project

5061 VT, Oisterwijk
€945 p.m.
Woningsoort Appartement
Kamers 2
Woonoppervlakte 63 m2
Beschikbaarheid 06/04/2020

18 moderne appartementen
Ervaar de 18 moderne appartementen van La Hollande die van ieder gemak zijn voorzien. Waan u in de wereld van betaalbare luxe en het plezier van zorgeloos wonen. De appartementen zijn op loopafstand van het centraal station en de Lind in Oisterwijk en worden per 1 mei compleet opgeleverd.

Het betreft 18 appartementen tussen de 63 en 66 m2. Alle appartementen zijn zeer goed geïsoleerd en voorzien van een moderne waterpomp en zonnepanelen. Hiermee worden de woningen compleet verwarmd, en verbruik je geen gas. En dus vermindert de CO₂-uitstoot.

De appartementen worden opgeleverd met hoogwaardige Miele inbouwapparatuur, PVC-vloer en raamdecoratie, vloerverwarming en een of twee slaapkamers. U heeft een eigen parkeerplaats, een eigen berging en een gezamenlijke fietsenstalling. Daarnaast is de woning beveiligd met een moderne video intercom.

  • Bekijk hier de appartementen op de begane grond.
  • Bekijk hier de appartementen op de eerste verdieping.
  • Bekijk hier de appartementen op de tweede verdieping.
  • Bekijk hier de appartementen op de derde verdieping.

 

2 moderne luxe appartementen
Ervaar de 2 moderne appartementen van La Hollande die van ieder gemak zijn voorzien. Waan u in de wereld van betaalbare luxe en het plezier van zorgeloos wonen. De appartementen zijn op loopafstand van het centraalstation en de Lind in Oisterwijk en worden per 1 mei compleet opgeleverd.

Het betreft 2 ruime appartementen van 116 m2. Beide appartementen verdeeld over twee woonlagen zijn zeer goed geïsoleerd en voorzien van een moderne waterpomp en zonnepanelen. Hiermee wordt het huis compleet verwarmd, en verbruik je geen gas. En dus vermindert de CO₂-uitstoot.

De appartementen worden opgeleverd met hoogwaardige Miele inbouwapparatuur, PVC-vloer en raamdecoratie, vloerverwarming en twee slaapkamers.. U heeft een eigen parkeerplaats, een eigen berging en een gezamenlijke fietsenstalling. Daarnaast is de woning beveiligd met een moderne video intercom en voorzien van airconditioning.

  • Bekijk hier de 2 moderne luxe appartementen.

 

Details

Borg
1 maand huur
Gestoffeerd
Ja
Gemeubileerd
Nee
Parkeerplaats
Ja
Buitenruimte
Ja

Locatie

Anderen bekeken ook

Voltstraat 49

5021 SC, Tilburg

Woningsoort Studio
Kamers 1
Woonoppervlakte 12 m2
beschikbaarheid Per direct

Nicolaas van Eschstraat 14 - Begane grond

5061 VT, Oisterwijk

Woningsoort Appartement
Kamers 2
Woonoppervlakte 63 m2
beschikbaarheid 03/05/2020

Nicolaas van Eschstraat 14 - Nieuwbouw project

5061 VT, Oisterwijk
€945 p.m.
Woningsoort Appartement
Kamers 2
Woonoppervlakte 63 m2
Beschikbaarheid 03/05/2020